Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava a participat zilele trecute la turneul final al Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori III, competiţie care a adunat la Sighişoara cele mai bune opt echipe din ţară la această categorie de vârstă.
Dupa cinci zile de întreceri, formaţia antrenată de Vasile Boca şi Ioan Tcaciuc a încheiat turneul final pe locul VI, cu o victorie şi trei înfrângeri. CSU Suceava a debutat în faza grupelor contra formaţiei CSSM Bacău, în faţa căreia au cedat în ultimele cinci minute, cu scorul 31-33, după ce a remontat un handicap de cinci goluri avut la pauză şi a condus în mai multe rânduri pe parcursul reprizei secunde. În cel de-al doilea joc, echipa antrenată de Vasile Boca şi Ioan Tcaciuc a reuşit să se impună la limită, scor 29-28, în faţa celor de la Dinamo Braşov, după un început greoi, în care a fost nevoită din nou să recupereze un dezavantaj de cinci goluri.
Formaţia suceveană nu a reuşit însă să intre în lupta pentru medalii, după ce a pierdut în ultima etapă din grupe, cu scorul de 22-30, în faţa celor de la CSS Galaţi, la finalul unui meci cu opt eliminări temporare dictate în tabăra micilor universitari. În meciul pentru locurile 5-6, antrenorii Vasile Boca şi Ioan Tcaciuc au mizat pe jucătorii care au evoluat mai puţin, pierzând în faţa celor de la Minaur Baia Mare, cu 27-38.
Echipa CSU Suceava a mizat la turneul final de juniori III pe următorul lot de jucători: Bogdan Baltaru, Andrei Andone, Andrei Citron, Paul Smocot, Teodor Brînzac, Ştefan Jităreanu, Giorgio Cantoreanu, Eusebiu Fedic, Daniel Stanciuc, Iustin Ivan, Iulian Roşu, Cristian Bejinariu, Daniel Burac şi Florin Boaru.
“A fost prima participare la un turneul final cu generaţie 2002-2003 şi vreau să-i felicit pe toţi componenţii echipei pentru munca pe care au depus-o pe parcursul întregului sezon şi pentru acest loc VI ocupat la nivel naţional. E o performanţă bună, ţinând cont că la startul campionatului s-au înscris peste 60 de echipe. A fost o experienţă care ne va prinde bine în viitorul apropiat, la anul, când vom face pasul spre juniori II, o etapă în care putem spune că începe cu adevărat handbalul de performanţă. Important este să rămânem împreună şi să ne păstrăm omogenitatea echipei”, a declarat antrenorul Vasile Boca, care a ţinut să mulţumească părinţilor, conducerii CSU Suceava şi a Şcolii “Ion Creangă” si colegului său din staff-ul tehnic , Ioan Tcaciuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava