Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava a reușit să-și treacă în cont a treia victorie consecutivă în Liga Națională de handbal masculin, ajungând la patru meciuri fără eșec. Sâmbătă 6 aprilie, în sala ”Dumitru Bernicu”, formația pregătită de Bogdan Șoldănescu, ajutat de Iulian Andrei și Petru Ghervan, a reușit să învingă cu 30-28 gruparea CSM Vaslui, în cadrul etapei a XXII-a.

Așa cum era de așteptat, meciul a fost extrem de echilibrat, oaspeții fiind în luptă direct pentru evitarea retrogradării. În ceea ce privește echipa gazdă, ea a arătat încredere, determinare și faptul că atunci când publicul sucevean îi este alături, poate câștiga în fața oricărui adversar. Principalul adversar al formației sucevene a fost din nou fostul jucător al universitarilor, Bobi Acatrinei, care a marcat nouă goluri. Cel mai bun marcator al gazdelor a fost iarăși veteranul Răzvan Gavriloaia.

Pe final de meci scorul a fost 30-25, dar vasluienii au marcat trei goluri în mai puțin de un minut și jumătate. Esențial în ”liniștea” de la sfârșitul partidei a fost tânărul portar sucevean Podovei, care a avut trei parade senzaționale.

În urma acestui succes, CSU Suceava ocupă locul VI în clasament și are șanse mari să se claseze între primele opt echipe la finalul sezonului. În etapa viitoare, CSU Suceava va evolua pe terenul grupării CSM Constanța.

CSU SUCEAVA – CSM VASLUI 30-28 (17-15)

Arbitri: Iliescu/Manea

CSU Suceava: Podovei, Merlă – Gavriloaia 7, Lazurcă 5 (4 din 7m), Mănescu 5, Tîrzioru 3, Iordachi 3, Balazs 2, Ștefan 2, Zarițchi 1, Csog 1, Bruj 1, Dascălu, Loic. Antrenor: Bogdan Șoldănescu.

CSM Vaslui: Petrila, Cioată – Acatrinei 9 (3 din 7m), Yousefinezhad 6, Chiratcu 4, Vucicevic 3, Pop 3, Popa 2, Amihăesi 1, Furak, Ionescu, Pavel, Soare, Hușanu, Yashchanka. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

Rezultate consemnate în etapa a XXII-a:

Dinamo – CSM Sighișoara       43-26

U Cluj – CSM Constanța          22-39

CSU Suceava – CSM Vaslui    30-28

CSM Bacău – CSM București  25-24

Din această etapă au mai rămas de jucat meciurile: Poli Timișoara – Potaissa Turda, Steaua – HC Buzău și CSM Focșani – Minaur Baia Mare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava