Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă, de la ora 17.30, CSU din Suceava va juca acasă cu CSM Vaslui. La capătul a XVII etape disputate din cadrul acestui sezon competițional al Ligii Naționale de handbal masculin, CSU din Suceava se află într-un moment decisiv. Au fost și lucruri bune, victorii cu Minaur Baia Mare, de două ori, dar și înfrângeri neverosimile în ultima secundă, în acest moment urmând partide de totul sau nimic.

Cum varianta nimic nu se pune la socoteală, antrenorii și jucătorii de la CSU din Suceava, se gândesc doar la victorii.

”Este clar că ultimele eșecuri ne-au afectat, însă am încercat să trecem peste aceste momente și sper că am reușit. Dovadă oarecum, este victoria de la Cluj. A fost un lucru pozitiv, de moral, și meciul cu gruparea vasluiană este o încercare adevărată.

Ne cunoaștem bine cu adversarii noștri, îi știm bine pe Florin Acatrinei, Silvian Amihăesei, Oancea, dar am făcu cunoștință și cu Cumpănici. Dacă ne regăsim ritmul nostru, la Cluj a fost un început bun, atunci nu ne poate nimeni sta în față. Avem nevoie de sprijinul publicului nostru minunat și atunci va fi bine” a declarat antrenorul Bogdan Șoldănescu.

În meciul din tur, CSM Vaslui a câștigat partida cu CSU din Suceava la doar un singur gol diferență printr-un gol marcat în ultima secundă de joc.

”Este momentul revanșei și unul în care se va face diferența. Pentru noi urmează trei etape de foc și în program nu avem de victoria. Este un moment de care pe care, pe care îl putem gestiona în favoarea noastră cu ajutorul publicului sucevean care ne-a fost tot timpul alături. Este în puterea noastră să ne atingem obiectivele și în mod cert, vom lupta pentru acest lucru. La Cluj am luat o gură de oxigen și suntem la plus, la psihic, ne gândim doar la victorii” a completat tunarul sucevean Adrian Tîrzioru.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava