Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa națională de handbal masculin tineret a României a participat zilele trecute la un stagiu de pregătire în Egipt. Demn de remarcat este faptul că nu mai puțin de 9 handbaliști din totalul de 20 convocați pentru această acțiune provin de la Clubul Sportiv Universitar din Suceava.

Este vorba de portarul Dragoș Podovei, de jucătorii din linia de 9 metri Daniel Stanciuc, Bogdan Niculaie, Codrin Radu și Codrin Dascălu, de extremele Cătălin Zarițchi, Ștefan Armanu și Sorin Grigore, și de pivotul Florin Drăgoi-David. Acestora li s-a adaugat coordonatorul centrului de copii și juniori de la CSU din Suceava, Vasile Boca, care activează la lotul de tineret al României ca antrenor secund, poziție pe care a ocupat-o în trecutul apropiat și la echipa națională de juniori.

Pe perioada acestui stagiu, „tricolorii” au susținut și două jocuri test împotriva reprezentativei similare a țării gazdă. Primul meci a fost câștigat de Egipt, cu 32-29, pentru ca în partida revanșă să se impună România, cu 34-33.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava