Concert pascal
MOPAN Suceava

28 de unități de învățământ din Suceava vor fi dotate cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale prin proiectul EduDigital-Unități de învățământ preuniversitar echipate și performante în municipiul Suceava- Componenta 15 P.N.R.R, a anunțat astăzi viceprimarul Lucian Harșovschi.

”Vineri, 3 martie, am aprobat în Consiliul Local depunerea proiectului, imediat după fiind și depus de către colegii mei. Astăzi, am avut o primă întâlnire cu toți directorii pentru a discuta pașii următori și a pune la punct primele detalii”, a spus Harșovschi.

El a arătat că activitățile realizate prin proiect țin de modernizarea infrastructurii educaționale și dotarea unităților de învățământ conform standardelor actuale de educație cu: echipament digital a unui număr de 457 săli de clasă pentru învățământ preuniversitar și a 25 de laboratoare de informatică: 17 pentru învățământul primar, gimnazial și liceal; 3 pentru grădinițe și 5 pentru învățământ profesional și tehnic; echiparea a 15 ateliere de practică pentru învățământul profesional și tehnic; mobilier specific, echipament digital și materiale didactice pentru 22 cabinete școlare (matematică, geografie, istorie, limbi moderne, etc.), 19 laboratoare de științe (fizică, chimie, biologie), 25 de cabinete de asistență psihopedagogică/logopedie, 17 săli de sport și 402 săli de clasă din învățământul preuniversitar.

Valoarea totală a proiectului este de 32, 952 de milioane de lei iar termenul de finalizare este 31 decembrie 2024. ”Investim în educație, investim în viitorul copiilor noștri”, a conchis Lucian Harșovschi.

Harșovschi anunță că 28 de unități de învățământ din Suceava vor fi dotate cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale printr-un proiect de 33 de milioane de lei, bani europeni, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava