Concert pascal
MOPAN Suceava

La nivelul Politiei Municipiului Vatra Dornei se afla în lucru un dosar penal privind sesizarea unui barbat, cu privire la faptul că în perioada  19.08.2022-29.08.2022, autori necunoscuti au patruns prin efractie într-o locuinta din Vatra Dornei de unde au sustras mai multe bunuri, cauzand un prejudiciu de aproximativ 25.000 de lei.

De la data comiterii faptei și pană în prezent au fost continuate activitatile informativ-operative, iar în urma acestor activitati au fost identificate noi mijloace de probă în baza carora s-a solicitat realizarea unor perchezitii domiciliare la locuintele persoanelor banuite de comiterea faptei.

Astfel, la data de 15.09.2022, cu ocazia raziei desfașurate pe raza municipiului Vatra Dornei au fost efectuate un numar doua perchezitii domiciliare care au vizat doi barbati banuiti de comiterea faptelor .

Pe parcursul perchezitiilor au fost identificate mai multe bunuri apartinand persoanei vatamate,  respectiv electonice și electrocasnice , scule, ceasuri dar și șapte tablouri.

Fata de cele doua  persoane  banuite de comietrea  faptelor  a fost  dispusa  arestarea preventivă într-un  caz și masura controlului judiciar fata de celalalt autor.

Hoții care au furat  șapte tablouri, ceasuri, electronice și electrocasnice dintr-o casă din Vatra Dornei au fost prinși de polițiști, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava