Concert pascal
MOPAN Suceava

Ionuț Dolănescu (51 de ani) nu își mai încape în piele de fericire! Încă din vara anului trecut îndrăgitul artist abia aștepta să se mute în casa din Caimatei, acolo unde a copilărit și locul în care celebrul Ion Dolănescu dădea petreceri memorabile de Sf.Ion și nu numai, notează click.ro.

S-a întâmplat cu câteva luni înaintea sărbătorilor de iarnă, așa că moștenitorul regretatului Ion Dolănescu locuiește acum acolo unde și-a dorit dintotdeauna.

Casa arată acum impecabil și artistul și-a promis că o să fie o gazdă cel puțin la fel de bună ca tatăl său pentru prietenii care îi vor trece pragul.

Timp de doi ani de zile, casa lui Ion Dolănescu a fost supusă unor renovări ca la carte de către fiul acestuia, Ionuț Dolănescu. Paparazzi Click! au surprins mașina scumpă a interpretului de muzică populară care are numere de America, în fața casei din Caimatei, semn că deja Ionuț Dolănescu s-a instalat bine în casa memorabilă a tatălui său pe care nu s-a gândit nicio clipă să o înstrăineze sau să o vândă pentru că are amintiri unice în acel loc unde Ion Dolănescu a trăit mai bine de 40 de ani și tot acolo și-a găsit sfârșitul.

Atunci când a fost la nunta Cristinei Spătar de la Râmnicu Vâlcea, în luna iunie, Ionuț Dolănescu ne-a povestit pentru Click! cât de mult înseamnă pentru el reședința din Caimatei.

„E adevărat că renovarea a costat mai mult decât m-am așteptat eu pentru că toate s-au scumpit! Important este că mi-am văzut visul cu ochii pentru că mi-am dorit dintotdeauna să renovez această casă ca să o pot transmite urmașilor mei, respectiv nepoților lui Ion Dolănescu.”, mărturisea pentru Click! Ionuț Dolănescu, anul trecut, pe 24  iunie.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/paparazzii-click/i-s-a-indeplinit-visul-lui-ionut-dolanescu-s-a-2332429.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava