Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepreşedinele Consiliului Judeţean Suceava, Ilie Niţă, a acordat cinci premii câştigătorilor concursului de fotografie „Locuieşti în Suceava? Câştigă un cadou pentru copilul tău”, pe care l-a iniţiat pe pagina sa de Facebook. Pentru a participa la concurs, sucevenii au intrat pe pagina personală de Facebook a lui Ilie Niţă, au încarcat o fotografie a copilului sau copiilor lor, iar la final au fost declaraţi câştigători cei care au acumulat cele mai multe voturi. În total, nu mai puţin de 300 de fotografii au fost înscrise în concurs, iar la final au fost premiaţi cinci câştigători. Festivitatea de premiere a avut loc duminică, la Shopping City Suceava, în cadrul unui spectacol dedicat copiilor de ziua lor. În mijlocul celor mici şi a părinţilor acestora, Ilie Niţă a ţinut să le mulţumească tuturor celor care s-au înscris la concursul pe care l-a iniţiat, el apreciind în primul rând numărul mare de vizualizări ale fotografiilor înscrise în concurs. Cele cinci premii au fost primite de Lidia Alexa, Maria Pascal, Ioana Răileanu, Vladimir Reziuc şi Denis Matei Ursachi. Fiecare dintre aceştia au primit vauchere de 300 de lei pentru a le cumpăra cadouri copiilor.


„Consider că a fost un moment unic pentru suceveni, un eveniment dedicat copiilor, pentru că ei sunt viitorul nostru. A fost un concurs organizat special pentru cei care sunt lumina ochilor noştri, sunt viaţa noastră şi ceea ce avem noi mai scump. Pentru ei trăim, şi am considerat din suflet că ar trebuit să fac acest lucru. În general toţi cei din administraţia publică se gândesc la drumuri, alimentări cu apă, canalizări sau alte lucruri de acest fel, dar la aceşti plăpânzi nevinovaţi nu prea am văzut să se gândească cei care lucrează în administraţie”, a declarat Ilie Niţă, care a mai adăugat „vreau să le mulţumesc tuturor celor care au apreciat acest concurs, iar copiilor vreau să le urez un sincer La Mulţi Ani de ziua lor. Pentru mine e o bucurie imensă că am reuşit să unesc atâtea suflete în jurul meu”.


Ilie Niţă a subliniat faptul că pe perioada derulării concursului aproape 18.000 de persoane au accesat şi au apreciat concursul de fotografie, pagina dedicată acestuia având nu mai puţin de 80.000 de vizionări. El a arătat că cele 300 de fotografii înscrise în concurs, postate doar de părinţi din judeţul Suceava, au fost votate de aproximativ 8.500 de persoane.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava