Concert pascal
MOPAN Suceava

Destinaţiile exotice sau spectaculoasele metropole sunt foarte tentante în această perioadă a anului. Click! îţi prezintă care sunt persoanele mondene ce au ales anul acesta să călătorească, fie de Crăciun, fie de Revelion. Sigur, aşa cum veţi afla din poveştile lor, nu tot timpul alegerile sunt cu noroc. Spre exemplu, Ilinca Vandici a avut ghinion: de când a ajuns în Mexic are parte numai de ploi…

S-a pozat lângă brad alături de frumoasa ei familie şi şi-a dorit nespus o vacanţă undeva la căldură, aşa că şi-a făcut repede bagajul şi a ajuns în Mexic, alături de soţul ei, Andrei Neacşu, şi de băiatul lor de 5 ani, Zian. Ilinca Vandici (36 de ani) este însă uşor dezamăgită. De când a ajuns în Mexic plouă aproape încontinuu, aşa că şi-a pus costumul de baie doar pentru a face câteva poze sexy în apă şi pe plajă, pentru a avea ce publica pe reţelele sociale, căci de şedinţele dorite de bronzat nu a avut parte. Băieţelul ei este cel mai afectat de vremea neplăcută, pentru că ar fi vrut cel mai mult să se bălăcească şi să se bucure din plin de razele soarelui şi de nisipul fin, notează sursa citată.

Andreea Berecleanu (47 de ani) a petrecut sărbătorile alături de familia ei întregită, cei doi copii ai săi care au venit special acasă de la Londra, Eva (20 ani) şi Petru (16 ani), pentru a fi cu toţii împreună.

Influencer de succes, Adelina Pestriţu (35 de ani) a avut parte de o supervacanţă cu ocazia acestor sărbători. A preferat să petreacă foarte departe de ţară, mai precis la aproape 3.500 de kilometri distanţă de Capitală, în Finlanda.

Citește articolul complet și vezi FOTO, EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/ilinca-vandici-vacanta-de-craciun-distrusa-in-2230787.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava