Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe 3 august a avut loc o nouă Gală din seria Atipic Beauty 2023, un cunoscut eveniment-concept caritabil și social, ajuns acum la a 38-a ediție. Lider de sănătate în regiunea de Nord-Est a țării, Arcadia este partener Atipic Beauty, un eveniment care ne încurajează să realizăm că frumusețea e în noi și nu în aparențe.

Seria de evenimente a început la București în iunie, apoi a avut loc în mai multe orașe din țară –  Brașov, Bacău, Timișoara iar acum a ajuns la Iași, la Parcul Palas.

12 modele extraordinare de viață, în fotoliu rulant, au defilat alături de personalități locale. Unul din punctele culminante ale serii a fost momentul în care, Raluca Fiterman, CEO Arcadia – Spitale și Centre Medicale, a defilat pe scenă alături de un pacient al centrului în fotoliu rulant, David Mitran. Ulterior, David s-a întors pe scena evenimentului asistat de un kinetoterapeut, dar, de data aceasta, fără fotoliu, ci într-un exoschelet ultra performant.

„Arcadia a pornit de la ideea că împreună putem face mai mult bine, iar întregul concept pe care se bazează este de a fi cât mai aproape de pacienți și de a le răspunde nevoilor lor. Este o onoare pentru mine că am avut plăcerea de a defila pe scena evenimentului alături de David, un om care e alături de noi de mai bine de jumătate de an și care în această perioadă ne-a demonstrat că prin voință și motivație poți atinge obiective pe care ceilalți le credeau imposibile. David este  un exemplu de perseverență și un om minunat care și-a luat destinul în propriile mâini și care se bucură de viață așa cum puțini dintre noi o facem. Sunt fericită că la Arcadia putem ajuta astfel de oameni și ne menținem misiunea și dorința de a pune la dispoziția pacienților servicii de înaltă calitate. ”, a declarant Raluca Fiterman, CEO Arcadia.

Gala Atipic Beauty este un demers organizat de Fundația Prețuiește Viață alături de Asociația Open Your Heart prin care vor să arate că dizabilitățile nu sunt o barieră, ci o rampă spre normalitate care poate fi urcată prin dorința de a trăi frumos și demn și că speranța și voința sunt două calități ce pot schimba complet felul de a privi viața.

Recuperare medicală în cadrul Arcadia

Spitalul de Recuperare Medicală Arcadia este parte din Rețeaua Medicală Arcadia și este dedicat reabilitării funcționale și creșterii calității vieții pacienților, prin obținerea unui grad cât mai extins de autonomie. Programele de recuperare sunt adaptate perfect nevoilor fiecărui pacient, în funcție de diagnostic și de stadiul de evoluție al afecțiunii.

Spitalul reprezintă o premieră în Europa de Est, fiind cea mai complexă soluție de recuperare medicală din prezent, oferind acces pacienților la baze de recuperare asistate robotic și terapii recuperatorii ce folosesc inteligența artificială. Spitalul propune și o abordare integrată, bazată pe o alimentație specială, imprimarea modelelor comportamentale și activități terapeutice care să stimuleze procesul de recuperare.

Cu o investiție totală de peste 25 milioane de euro, Spitalul de Recuperare Medicală înseamnă acces imediat la servicii medicale pentru pacienții cu afecțiuni cronice sau acute. La mai puțin de un an de la inaugurare, peste 500 de pacienți au trecut pragul Spitalului de Recuperare, cu vârste cuprinse între 12 și 75 ani.

Despre Arcadia – Spitale și Centre Medicale

Arcadia – Spitale și Centre Medicale este cea mai mare rețea medicală multidisciplinară privată din zona de Nord-Est, fondată pe o structură complexă, în continuă dezvoltare.

Echipa medicală de elită, tehnologia de ultimă generație, mediul confortabil și dotările premium sunt doar câteva din motivele pentru care Arcadia Spitale și Centre Medicale este lider de sănătate în regiunea Moldovei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava