Concert pascal
MOPAN Suceava

Sorana Cîrstea a vorbit, recent, într-un podcast, despre mesajul pe care l-a postat în timpul turneului de la Wimbledon și care i-a adus numeroase critici. Tenismena i-a răspuns, astfel, și lui Cristian Tudor Popescu, cel care a taxat-o dur pentru cuvintele spuse la acea vreme de sportivă pe rețelele de socializare, notează click.ro.

Tenismena (33 de ani) a explicat de ce a ales să distrbuie acel mesaj, dar a ținut să precizeze că nu regretă că a făcut acest lucru.

„Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți”, sunt cuvintele pe care a ales Simona să le share-uiască în timpul turneului de la Wimbledon. „Pentru mine sunt valori și atât. Nu sunt valori de școală veche, sunt valori.”, a spus sportiva, potrivit sursei citate.

În cadrul podcastului „Pe drept cuvânt”, Sorana Cîrstea a răspuns reacțiilor pe care le-a primit cu privire la acel mesaj, inclusiv lui Cristian Tudor Popescu: „Nu trebuie să fiu plăcută de toată lumea. Toată cariera mea, am fost foarte onestă și naturală, pentru că nu mi-am dorit niciodată să fiu plăcută de toată lumea. Nu acesta e obiectivul meu. Dacă tu mă insulți acum, pe mine nu mă deranjează, pentru că eu îmi știu valoarea, ca om.”, a spus Sorana Cîrstea, citată de Adevărul.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/sport/alte-sporturi/sorana-cirstea-reactie-neasteptata-la-adresa-lui-2289204.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava