Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul din Siret, Adrian Popoiu, a anunțat că în acest oraș este obligatorie purtarea măștii de protecție pentru toți cei care circulă în spațiile publice. „Având în vedere că numărul de cazuri de infectare cu COVID 19 a crescut foarte mult și, de asemenea, a crescut și numărul de pacienți asimptomatici care sunt foarte greu sau chiar imposibil de identificat, începând de astăzi introducem obligativitatea purtării măștilor de protecție sau a altor mijloace de protecție a gurii și nasului, fulare, eșarfe, bandane, etc., pentru toți cetățenii care circulă în spațiile publice din orașul Siret”, a spus Adrian Popoiu. El a precizat că această măsură și-a dovedit eficiența în Coreea de Sud și Cehia și a fost adoptată si de alte tari precum Austria, Slovacia dar și de Italia, în regiunea Lombardia, atunci când s-a ajuns într-o situație critică. Popoiu a arătat că multe țări recomandă folosirea temporară a unei eșarfe sau a unui fular în cazul în care nu există măști deoarece și acestea asigură un anumit nivel de protecție.

„În momentul de față există deja destul de multe persoane infectate, iar unele dintre acestea nu știu acest lucru, fie infecția este abia la debut, fie sunt asimptomatice. În momentele în care interacționează cu alte persoane, acestea transmit infecția în comunitate. Din acest motiv, acoperirea gurii și a nasului sunt foarte importante în prevenirea răspândirii COVID 19.

Masca nu trebuie purtata în casă, în curte sau pe câmp, în cazul desfășurării de activități agricole de exemplu”, a explicat Adrian Popoiu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava