Concert pascal
MOPAN Suceava

În comuna Pojorâta au fost inaugurate astăzi două investiţii noi, una realizată din fonduri europene şi una din bani de la bugetul local. Primarul din Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, a precizat că începând de astăzi a fost deschis un nou Centru local de informare turistică, investiţie realizată în totalitate din fonduri europene printr-un proiect aprobat în cadrul Grupului de Acţiune Locală „Bucovina de Munte”. Codreanu a precizat că noul centru de informare va deservi nu numai comunitatea din Pojorâta, ci şi toate localităţile din „Bucovina de Munte”.

Ioan Bogdan Codreanu a precizat că atât turiştii români, cât şi cei străini sunt aşteptaţi la noul centru pentru a lua primul contact cu tradiţiile, obiceiurile şi tot ce poate oferi zona Bucovina, şi pot obţine orice informaţie turistică despre acestă zonă a judeţului. „Este o investiţie pe care eu personal mi-am dorit-o foarte mult încă din primele zile de mandat, din 2008. Şi trebuie subliniat că locaţia noului centru este una extrem de bună, fiind practic la intrarea pe unul dintre cele mai frumoase drumuri din România, Trasrarăul, care face legătura cu valea Bistriţei”, a spus primarul din Pojorâta.

El a precizat că la Centrul Local de informare turistică din Pojorâta au sunt angajaţi doi tineri cu studii superioare, care pot oferi toate serviciile specifice unui astfe de centru. „De ce să nu recunosc, cu această investiţie am reuşit să aducem acasă tinerii şi să-i promovăm, pentru ca ei să pună umărul la dezvoltarea comunităţii din toate punctele de vedere”, a afirmat Codreanu. El a ţinut să sublinieze faptul că această investiţie nu se putea realiza fără sprijinul Consiliului Local şi a viceprimarului din Pojorâta şi a echipei din compartimentul proiecte al primăriei, despre care a spus că „de fiecare dată au dat dovadă de profesionalism şi spirit de iniţiativă pentru a a realiza cât mai multe lucruri”.

Tot în comuna Pojorâta au fost finalizate lucrările de construcţie a unui pod peste râul Moldova, care face legătura dintre DN 17 şi drumul comunal Peciştea. Ioan Bogdan Codreanu a ţinut să-i mulţumească fostului senator sucevean Sorin Fodoreanu pentru sprijinul acordat atunci când ocupa această funcţie pentru realizarea acestei investiţii. El a ţinut să precizeze că lucrările de construcţie a acestui pod au fost finanţate de la bugetul Primăriei Pojorâta, valoarea investiţiei fiind de 380.000 de lei.

„Trebuie să-i mulţumesc fostului senator Sorin Fodoreanu pentru sprijinul necondiţionat pe care ni l-a acordat pentru a realiza acest proiect. Este o investiţie care a devenit realitate, iar acum faptele vorbesc, pentru că în trecut acest proiect, ca şi altele au rămas la stadiul de vorbe din partea celor care au condus comuna înainte de 2008. Era o promisiune pentru locuitorii comunei de nu mai puţin de 15 ani, iar acum vreau să mulţumesc comunităţii locale că a avut răbdare şi că au dat dovadă de spirit civic şi susţinere faţă de toate proiectele din Pojorta”, a spus Codreanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava