• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din satul Lipoveni, comuna Mitocu Dragomirnei. La sosirea echipajelor, ardea acoperişul locuinţei şi al unei anexe, construcţie corp comun, existând pericolul de propagare la întreaga casă şi la o locuinţă construită în aceeaşi gospodărie, aparţinând fiicei proprietarei.

Incendiul a fost lichidat la ora 7:10. Au ars acoperişul casei, construită din lemn, cu învelitoare din draniţă şi azbociment, anexa gospodărească, construită din plăci de OSB, bunuri casnice, mobilier, un metru cub lemn de foc, 300 kg de cereale, unelte de tâmplărie şi un metru pătrat dintr-un perete al casei de locuit. S-au degradat planşeul casei de locuit şi două butelii de aragaz. În incendiu au pierit 26 de păsări de curte.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coşul de fum neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei şi locuinţa din apropiere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava