Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Vlad Popescu-Piedone a anunțat că a depus, la începutul acestei sesiuni parlamentare, împreună cu colegii din PUSL și cu susținerea PSD, un proiect de modificare a Legii nr. 143/2000 privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri.

”Proiectul se referă la o problemă extrem de gravă, și anume traficul și consumul ilicit de droguri. Amploarea acestui fenomen afectează o mare parte a populației, printre care și mulți minori. Mai grav este că, din cauza celor care consumă droguri, alte persoane ajung să își piardă viața, așa cum am văzut cu toții în ultima perioadă. Este necesar să aducem modificări legislative, pentru a mări pedepsele în cazul acestor persoane.  În cazul în care faptele sunt săvârșite într-o instituţie de învăţământ ori în locuri în care elevii, studenţii şi tinerii desfăşoară activităţi educative, sportive, sociale sau în apropierea acestora, la maximul special de pedeapsă, prevăzut de lege, să se poată adăuga un spor de 5 ani. România trebuie să devină o țară sigură pentru noi și, mai ales, pentru copiii noștri!”, a declarat Popescu-Piedone.

Inițiativă legislativă a deputatului Popescu-Piedone pentru creșterea pedepselor traficanților și consumatorilor de droguri, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava