Concert pascal
MOPAN Suceava

Campionatul național outdoor la tir cu arcul s-a desfășurat de curând la Aninoasa în județul Hunedoara, rezultatele obținute de sportivii pregătiți de Ioana Covaliu și Andrei Dănilă la CSM Suceava și CSȘ Rădăuți fiind foarte bune. CSM Suceava a reușit să câștige patru medalii la nivel de seniori, dintre care două de aur, prin Andrei Dănilă și echipa feminină alcătuită din Mădălina Amăistroaie, Elena Gheorghiță și Ilinca Fecioru, una de argint, prin echipa mixtă formată din Mădălina Amăistroaie și Andrei Dănilă, și una de bronz, prin echipa de seniori care i-a avut în componență pe Andrei Dănilă, Patrick Hrițcan și Tamas Moreh.

Arcașii de la CSȘ Rădăuți s-au remarcat în concursul pentru tineret, urcând de cinci ori pe podiumul de premiere. Astfel, echipa masculină formată din Robert Bilaus, Valentin Isopescu și Patrick Hrițcan s-a clasat pe primul loc, iar echipa feminină alcătuită din Amalia Fecioru, Bianca Mihalescu și Anda Halus a cucerit argintul, ca și echipa mixtă, care a concurat în formula Anda Halus – Robert Bilaus. La individual feminin, Amalia Fecioru și Magdalena Sofroni au ocupat pozițiile a doua și a treia.

De asemenea, echipa mixtă de seniori (Anda Halus – Robert Bilaus) și cea feminină de senioare (Amalia Fecioru, Bianca Mihalescu și Anda Halus), s-au clasat pe locul al patrulea, ratând de puțin podiumul.

„La final de sezon outdoor rezultatele foarte bune reflectă pregătirea pe măsură din acest an. Ar mai fi de precizat în acest context că sportiva Mădălina Amăistroaie este cu un pas mai aproape de calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, de anul viitor. În luna august s-a clasat pe locul 9 la Campionatul Mondial de la Berlin în întrecerea senioarelor, demonstrându-și din nou valoarea”, a declarat antrenoarea Ioana Covaliu, care a dorit să mulțumească pentru sprijin Clubului Sportiv Școlar Rădăuți, Clubului Sportiv Municipal din Suceava și Primăriei Suceava.

Multiplă campioană a României în această disciplină sportivă, Mădălina Amăistroaie, în vârstă de 20 de ani, a devenit cunoscută după ce a reușit calificarea la jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde a fost cea mai tânără competitoare din concurs. Anul trecut, Mădălina Amăistroaie s-a clasat a cincea la Campionatul Indoor, la categoria Under 21.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava