Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele organizației județene Suceava a PSD, senatorul Ioan Stan, l-a ”înțepat” pe omologul său de la PNL, șeful administrației județene Gheorghe Flutur, în legătură cu sumele propuse a fi repartizate de către deliberativul județean unor primării din Fondul de rezervă al Consiliului Județean. Stan constată că cele mai mari sume vor fi alocate tocmai edililor care şi-au anunţat intenţia de a candida din partea PSD la alegerile din 9 iunie. Prezentăm integral comunicatul remis presei de senatorul Ioan Stan.

”Aţi afirmat recent, dle Flutur, că nu aţi mers nicăieri să opriţi primarii să treacă la noi, sau să-i „peţiţi” pe alţii să treacă la PNL. Cu toate acestea, nu ştim cum se face dar tocmai acum se întâmplă să oferiţi cele mai mari sume de bani tocmai edililor care şi-au anunţat intenţia de a candida din partea noastră la alegerile din 9 iunie, îndeosebi pentru două localităţi în care interesul dvs. major este să nu vă pierdeţi oamenii. O fi coincidenţă, sau ipocrizia cu care deja ne-aţi obişnuit?

Oare cum se face că tocmai acum, cu câteva luni înaintea alegerilor, aţi descoperit numerele de telefon ale unor primari care nu sunt de origine liberală şi brusc vă oferiţi „necondiţionat” sprijinul pentru a mai asfalta un drum, a mai face un podeţ, etc.? În 4 ani de zile de ce nu i-aţi ajutat, dle Flutur? Atunci nu aveau nevoie de bani ca să rezolve problemele comunităţilor pe care le conduc? Sau atunci nu credeaţi că veţi pierde următoarele alegeri şi aţi considerat că pot fi ignoraţi dacă nu fac parte din „familia PNL-ului”?

Tot recent, din nou v-aţi asumat meritul pentru banii alocaţi autostrăzii A7. Deja sucevenii ştiu că nu aveţi nicio treabă cu ea, dar pentru că insistaţi pe acest subiect, vă informăm că vom lămuri curând, odată pentru totdeauna, rolul avut de dvs. în acest proiect. Suntem convinşi că sucevenii vor aştepta cu interes să afle adevărul şi ştiţi prea bine că acesta este unul singur: este un proiect cap-coadă datorat PSD-ului şi oamenilor săi. Dar profităm totuşi de ocazie ca să vă reamintim de drumurile judeţene enumerate în comunicatele anterioare, care deşi sunt în responsabilitatea dvs., nu au avut parte de nicio îmbunătăţire.

În rest dle. Flutur, nu mai avem ce să vă zicem. Chiar vă rugăm să continuaţi mai departe să vă umpleţi de penibil prin afirmaţiile şi faptele dvs! Nu faceţi decât să ne uşuraţi misiunea pentru alegerile ce vor veni”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava