Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute la București a avut loc ultimul turneu din cadrul sezonului regulat al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin. Gruparea CSM Suceava a realizat un bilanț de două victorii și o înfrângere și a încheiat acest sezon competițional pe locul III în clasament cu 20 de puncte, după CSM Știința București și CSM București..

La turneul din capitală tânăra formație CSM Suceava a înregistrat un frumos succes împotriva echipei CSM București pe care a învins-o cu 3-2. Elevii antrenorilor Tudor Orășanu și Vasile Moșuc a mai cosemnat o victorie, 3-0 cu CSM Petrodacica Piatra Neamț, dar și o înfrângere, 0-3 cu CSM Știința București.

”Am fost foarte mulțumit în acest sezon competițional de progresul realizat de cei mai tineri. Sunt jucători care au acumulat experiență valoroasă care sunt convins că le va ajuta pe viitor. Ce se poate spune despre o echipă, a noastră, care a avut în componență și sportivi din clasa a IX-a, precum Ioan Verciuc. Dacă va fi la fel de serios ca până acum, poate ajunge departe. Mulțumim Primăriei și Cosiliului Local pentru sprijinul acordat” a declarat antrenorul Tudor Orășanu.

CSM Suceava a mizat în acest sezon pe următorul lot de jucători: Andrei Cojocar, Robert Marian, Ioan Verciuc, Cristian Hortopeanu, Marius Gontariu, Andrei Nemtoi, Iustin Lungu, Luca Ghiuță, Alexandru Andrușcă, Eduard Cudlici și Gabriel Lozneanu.

Volei masculin – Divizia A2. CSM Suceava a încheiat sezonul cu o victorie de palmares contra grupării CSM București, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava