Concert pascal
MOPAN Suceava

Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, a primit-o astăzi, la Palatul Victoria, pe doamna Sahiba Gafarova, președintele Parlamentului Republicii Azerbaidjan, care se află în vizită în România.

Discuțiile dintre cei doi înalți oficiali au vizat cooperarea bilaterală româno-azeră, în contextul Parteneriatului strategic între cele două țări. Șeful Executivului român a remarcat dialogul constant, din ultima perioadă, în cadrul Comisiei Mixte Interguvernamentale România-Azerbaidjan de colaborare economico-comercială și tehnico-științifică, și a salutat cooperarea în domeniul energiei.

Situația de securitate din regiunea Caucazului de Sud a fost, de asemenea, pe agenda discuțiilor. Prim-ministrul României a subliniat importanța asigurării unei zone stabile, sigure și prospere a Caucazului de Sud. În acest context, premierul Marcel Ciolacu a făcut un apel umanitar pe lângă oficialul azer, îndemnând la respectarea principiilor dreptului internațional și la normalizarea deplină a relațiilor dintre Azerbaidjan și Armenia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava