• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut astăzi, 11 aprilie 2019, la Dubrovnik, o întrevedere cu Marjan Šarec, prim-ministrul R. Slovenia, în marja participării la Summit-ul cooperării între statele din Europa Centrală şi de Est şi China – 16+1.

În cadrul reuniunii, discuțiile celor doi prim-miniștri au fost axate pe aprofundarea relației bilaterale și a cooperării în plan european.

Demnitarul român a reliefat importanța intensificării dialogului politic pentru relansarea relațiilor bilaterale și a subliniat necesitatea dezvoltării cooperării economice, prin aprofundarea contactelor între actorii economici din cele două țări. În acest context, prim-ministrul Viorica Dăncilă a adresat omologului sloven invitația de a efectua o vizită oficială în România.

În ceea ce privește agenda europeană, cei doi oficiali au realizat un schimb de opinii asupra dosarelor de actualitate, precum ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, migrație, viitorul Europei și pregătirea Summit-ului, din luna mai, de la Sibiu. Nu în ultimul rând, au fost discutate aspecte referitoare la politica de coeziune.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava