Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Ioan Balan, consideră că România are nevoie pe termen lung de un Guvern liberal, cu o agendă reformistă, așa cum a fost și va fi Guvernul Orban. Ioan Balan a subliniat faptul că ultimele trei luni de guvernare au reprezentat „o gură de oxigen” pentru țară, dar și un prilej important pentru ca românii să compare guvernările lui Dragnea și Ponta, cu măsurile benefice luate de PNL.
„Am invetariat măsurile luate de Guvernul Orban, în ultimele trei luni, și pot să afirm, fără niciun dubiu, că țara a fost dusă cu toată forța către normalitate, modernizare și reformă reală. Eliminarea taxelor, impozitelor și accizelor anti-economice puse de PSD pe seama buzunarelor românilor, plata tuturor datoriilor lăsate de PSD, aprobarea înainte de 1 ianuarie a bugetului pe anul 2020, rezolvarea a zeci de probleme din sistemul de educație și sănătate, debirocratizarea caselor de pensii, deblocarea șantierelor abandonate, evitarea pierderii fondurilor europene nefolosite de PSD, precum și demararea a zeci de investiții noi sunt faptele pe care Ludovic Orban și echipa sa le-au realizat într-un timp record. Au demonstrat că, în mai puțin de 100 de zile, au repus România pe traseul său firesc. Oare cum ar fi arătat țara noastră dacă ar fi fost condusă pe termen lung de un guvern responsabil? Nu este de mirare că PSD continuă politica propagandei mincinoase, fiind deranjați că oamenii văd că România se schimbă în bine cu un guvern liberal”, a declarat deputatul PNL de Suceava.

El a arătat că Moldova a resimțit din plin plecarea socialiștilor de la guvernare în luna noiembrie și învestirea Guvernului Orban. Ioan Balan a precizat că mare parte dintre proiectele blocate ani de zile în Nord-Estul României au început să fie relansate prin decizii corecte și rapide ale Guvernului. „Fie că vorbim despre deblocarea proiectelor de extindere a rețelelor de utilități pentru populație, despre branșarea locuințelor la gaze naturale pe bani europeni, despre începerea procedurilor pentru drumul rapid Suceava-Baia Mare sau despre finanțarea Autostrăzii Unirii din fonduri europene, fie că discutăm despre începerea efectivă a procedurilor la Spitalul Regional de la Iași, toate aceste lucruri s-au realizat în numai 3 luni, deși le așteptăm de zeci de ani! Oricine poate să facă o comparație între unde a ajuns Moldova sub guvernele PSD, adică cea mai săracă și subdezvoltată zonă din Uniunea Europeană, cu cei mai mulți români plecați la muncă în străinătate, departe de copiii și părinții lor, și cât a realizat PNL în acest timp scurt! PSD-iști chiar cred că oamenii nu văd diferența? Se amăgesc, iar românii le vor da răspunsul adecvat la următoarele alegeri”, a încheiat Ioan Balan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava