MOPAN Suceava

Directorul general al Aeroportului Suceava, Ioan Măriuța, susține că obiectivul de la Salcea va juca un rol extrem de important în ceea ce privește dezvoltarea economică a județului și a întregii regiuni. De asemenea, el s-a declarat convins de faptul că strategiile de marketing și eforturile pe care le-a depus împreună cu administrația județeană pentru dezvoltarea aeroportului vor aduce în perioada următoare un număr mare de pasageri și vor atrage din ce în ce mai mulți turiști în zonă. ”Aeroportul Suceava a fost modernizat și va juca un rol extrem de important în ceea ce privește dezvoltarea econmică atât a județului cât și a întregii regiuni .Strategiile de marketing și eforturile pentru dezvoltarea aeroportului, pe care le-am făcut cu sprijinul Consiliul Județean Suceava vor aduce în perioada următoare un număr mare de pasageri și vor atrage din ce în ce mai
mulți turiști în zonă, contribuind astfel la promovare regiunii”, a declarat Măriuța.

Asociația Aeroporturilor din România, cu sprijinul Aeroportul Internațional Suceava a organizat în perioada 11-12 mai 2017 o ședință pe teme economice, comerciale și achiziții publice. Evenimentul care a avut loc la Gura Humorului, județul Suceava a reunit directori generali, economici și comerciali ai aeroporturilor, dar și reprezentanți ai Ministerului Transporturilor, ai Ministerului Dezvoltării, ai Consiliului Concurenței și reprezentanți ai Consiliului Județean Suceava.

În cadrul conferinței au fost dezbătute teme importante legate de aspecte economice, comerciale și achiziții publice din domeniul aviației civile. Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, prezent la eveniment a punctat importanța stategică a aeroporturilor în dezvoltarea transporturilor din România.De asemenea cei prezenți la conferință au dezbătut și aspecte legate de dezvoltarea aeroporturilor și impactul finaciar pe care transportul aerian îl are în dezvoltarea economică a țării. Totodată reprezentanții Ministerului Transporturilor și ai Ministerului Dezvoltării au vorbit despre atragerea fondurilor europene care pot fi obținute pentru dezvoltarea infrastructurii aeroporturilor din România. La conferință au participat este 50 de invitați.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava