Comenzi MOPAN Suceava

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, consideră că aproape că nu există zi în care președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, să nu le ofere sucevenilor câte „o lecție grosolană de manipulare, demagogie și minciună”. „De fapt, dacă stăm bine să ne gândim, cam atât a fost în stare să ne ofere în acest mandat și oricât ar încerca să nege acest lucru, este evident pentru oricine că în ultimii patru ani, activitatea Consiliului Județean s-a bazat mai mult pe vorbe decât pe fapte. Așa că, dacă răsfoim presa ultimilor ani, vom observa că domnul Flutur a înțeles să conducă județul Suceava folosind doar verbe la viitor: vom face, vom realiza, vom rezolva, vom construi, etc. Nimic în plus”, a spus Ioan Stan. El a adăugat că în puținele dăți când a declarat că a făcut ceva, în realitate s-a lăudat cu realizările altora, cum este cazul proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Suceava” care de fapt este o realizare a ACET Suceava, „pe care dumnealui și-a însușit-o pe nedrept. Așa-i când nu ai cu ce te lăuda. Furi munca altora”.

Președintele PSD Suceava a arătat că ultima născocire a domniei sale este legată de tabăra de la Bucșoaia, un alt proiect de viitor, unde după spusele acestuia va face „aqua parc, parc de aventură, teatru de vară, camping pentru rulotă etc.”  Ioan Stan a spus că acest proiect se înscrie în lista celorlalte proiecte pe care Gheorghe Flutur a anunțat că le va face pentru județ, respectiv autostrăzile promise, un nou aeroport la Floreni, tunelurile prin munte, spitalul pentru copii etc.. „În ritmul acesta, așteptăm cu interes momentul când domnia sa va anunța că va face pentru județul nostru un centru de lansare a rachetelor spațiale și având în vedere că este an electoral, nu credem că vom aștepta mult timp acest anunț.

Înțelegem cu toții, printre care și el, că lipsa realizărilor din acest mandat combinate cu gestionarea catastrofală a epidemiei de Covid-19 i-au distrus imaginea. Probabil că această realitate l-a adus la disperare și din acest motiv promite marea cu sarea încercând să stopeze decăderea sa și a PNL-ului prin orice mijloace, chiar dacă majoritatea promisiunilor făcute, pe lângă faptul că sunt ireale, au devenit și penibile. Și cu cât încearcă mai mult să prostească lumea, cu atât mai mult lumea se întoarce împotriva lui”, a mai declarat liderul PSD Suceava.

Nu în ultimul rând, el a ținut să sublinieze faptul că majoritatea proiectelor pe care Gheorghe Flutur le aduce în discuție nu intră în atribuțiile președintelui Consiliului Județean. Ioan Stan i-a transmis lui Gheorghe Flutur că dacă vrea cu adevărat să facă ceva pentru județ, este timpul  să se ocupe în aceste câteva luni de drumurile județene. „E printre puținele lucruri pe care le mai poate face pentru suceveni în mandatul acesta și considerăm că este păcat ca oamenii județului să-și distrugă mașinile, în timp ce domnia sa visează la aqua parcul de la Bucșoaia. Mai trebuie spus că recent, un liberal sucevean a afirmat în spațiul public că peste o săptămână vom vedea cât de important este Gheorghe Flutur pentru București. Înțelegem din asta că disperarea sa este atât de mare, încât a ajuns să ceară ajutorul liderilor de la centru pentru a-și repara imaginea”, a încheiat Ioan Stan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava