Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat că social democrații au intrat la guvernare pentru a rezolva problemele oamenilor, nu pentru a se certa cu PNL. Ioan Stan a arătat că deși ar fi fost mai comod să rămână în opoziție, PSD a luat decizia de a intra la guvernare pentru a opri dezastrul guvernărilor de dreapta și pentru a veni cu soluții pentru problemele stringente ale românilor. „Drept pentru care, considerăm că PSD este parte a soluției, nicidecum a problemei. Pentru asta am venit la guvernare, nu ca să ne certăm cu domnul Florin Cîțu! Pe noi nu ne interesează dialogul pe contre cu domnia sa. Ne interesează mult mai mult dialogul cu cetățenii și livrarea de soluții pentru aceștia. Și pentru a fi cât se poate de clari, subliniem că în Guvern, colaborăm bine cu cei de la PNL, iar ce face domnul Cîțu la partid, nu ne interesează”, a spus Stan.

El a precizat că din momentul intrării PSD la guvernare, acest partid s-a concentrat pe acțiunile care răspund nevoilor cetățenilor. „În consecință am introdus imediat pachetul social, am majorat salariul minim pentru salariații din sectorul privat și am majorat alocațiile pentru copii. Ba mai mult, în una din zilele în care domnul Cîțu ataca PSD, răspunsul nostru a fost conferința de presă în care ministrul agriculturii a anunțat măsuri de peste 14 miliarde de lei destinate micilor fermieri români. Aceasta este diferența: domnul Cîțu e cu scandalul, noi cu soluțiile”, a afirmat președintele PSD Suceava. El a adăugat că din acest motiv chiar în sectoarele care nu țin de miniștrii PSD, social democrații au oferit soluții pentru cetățeni, cum s-a întâmplat în cazul facturilor la energie. „Aici trebuie să menționăm că măsurile de la 1 februarie nu ar fi fost luate dacă nu exista inițiativa PSD-ului în acest sens.

Din păcate, în tot acest timp, unii membri ai PNL, evident că nu toți, s-au ținut numai de scandaluri politice și de atacuri la adresa miniștrilor noștri, acestea fiind niște atitudini fără rost, fără sens, care nu au rezolvat nimic din problemelor românilor. Și să nu uităm că domnul Cîțu a avut ocazia să se afirme când a fost premier, timp în care toată lumea s-a convins ce și cât poate să facă”, a încheiat Ioan Stan.

Ioan Stan: PSD a intrat la guvernare pentru a opri dezastrul guvernărilor de dreapta și pentru a veni cu soluții pentru problemele stringente ale românilor, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava