Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a participat, astăzi, la deschiderea anului școlar la 13 unități de învățământ din județ. Într-un adevărat maraton, Ion Lungu a fost prezent la festivitățile de la două grădinițe, șase școli gimnaziale, patru licee și Școala Creștină „Filadelfia”.
Prezent la Școala cu nr.3 din Suceava, la festivitatea de deschidere a anului de învățământ 2017/2018, primarul Ion Lungu i-a îndemnat pe elevi să învețe și să se pregătească pentru viață.

El le-a recomandat să aprecieze cum se cuvine munca și responsabilitatea și să respecte binele și adevărul. În același timp, primarul s-a declarat convins că la Școala nr.3 există un corp profesoral foarte bine pregătit și le-a transmis copiilor că trebuie să învețe pentru ei și nu pentru părinți sau pentru profesori.

Ion Lungu a menționat că, anul acesta, municipalitatea a alocat 16 milioane de lei pentru reparații și investiții la școli, dar și pentru asigurarea pazei și montarea de sisteme de supraveghere în unități. Școala cu nr.3 nu este singura unde primarul a participat la deschiderea noului an de învățământ.


După ce a participat la festivitățile de astăzi, Ion Lungu a precizat că „am găsit școlile pregătite pentru noul an școlar, curate, dotate și cu mulți copii frumoși”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava