Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că zona de agrement de pe malul râului Suceava va fi deschisă până la sfârșitul lunii septembrie. Ion Lungu a precizat că municipalitatea va prelua gestionarea acestei zone de agrement, asigurând paza și întreținerea bazei din punct de vedere a spatiilor verzi, instalații pentru irigare, instalații de iluminat, etc.

Lungu a spus că aceste servicii  vor fi externalizare, municipalitatea  nedispunând de personal muncitor suficient la Direcția Domeniului Public.

El a amintit că prin  acest proiect, pe o suprafață de 15 hectare, s-au amenajat spații verzi, alei pietonale, piste  pentru bicicliști, un sistem iluminat și sisteme irigație și a fost montat mobilier urban. Zona de agrement beneficiază de internet wirless. De asemenea, au fost amenajate un teren de tenis de câmp, două terenuri badminton/volei, o platformă fitness/yoga și o platformă evenimente culturale.

Valoarea lucrărilor realizate la acest proiect este de 16.264.015,87 lei tot cu TVA. „Am convingerea că sucevenii vor aprecia noua Zonă de Agrement, cu spații pentru sport și  recreere din orașul nostru. Prioritatea de grad zero în continuare o reprezintă consolidarea malurilor, lucrare care nu a fost  posibil de realizat în cadrul proiectului”, a încheiat Ion Lungu.

Ion Lungu anunță că zona de agrement de pe malul râului Suceava va fi deschisă până la sfârșitul lunii septembrie (FOTO), 7.3 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (4 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava