Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântăreața Irina Rimes, originară din Republica Moldova, și-a așternut gândurile despre situația actuală din Ucraina într-un mesaj publicat în mediul online. Pentru ea, războiul ruso-ucrainean are implicații suplimentare, având în vedere că are rude chiar în zonele afectate, notează click.ro.

Irina Rimes, care se află în prezent în Franța, de unde este iubitul ei, a scris în mesajul ei despre suferința celor care trăiesc pe pielea lor războiul, dezvăluind însă cum sunt afectați și cei care au familiile și apropiații direct implicați. „Mi-a luat ceva să-mi revin. În primele zile nu puteam gândi. Mi-am sunat părinţii, fratele, rudele. Panică! N-o să dau detalii pentru că sunt prea intime, dar războiul ne-a afectat pe mai multe paliere. Acum sunt în Paris şi oamenii mă întreabă – „Cum e la voi? România ce zice? Ah, dar familia ta e în Moldova, nu? Da’ tu n-aveai rude în Rusia?! Ei ce zic?”, și-a început aceasta mesajul, conform sursei citate.

Cântăreața a explicat că „războiul scoate demonii din oameni”, după ce s-a trezit că și ea a avut un gând egoist, la auzul unei vești nefericite din Ucraina.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/irina-rimes-despre-situatia-din-ucraina-artista-511400.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava