Concert pascal
MOPAN Suceava

Au fost făcute solicitări ca poliția italiană să o pedepsească pe noua „soție” a lui Kanye West (46 de ani), Bianca Censori (28 de ani), după ultimele ei apariții în țara catolică. Arhitecta australiană a stârnit controverse în Italia, pentru că „a mers aproape goală” pe stradă, în ultima lună, relatează tabloidul britanic Daily Mail, potrivit click.ro.

Tânăra pare să prefere hainele transparente, care îi lasă la vedere formele voluptoase și care nu acoperă mare lucru. Mulți italieni consideră că ținutele ei pot fi considerate drept „indecență publică”, acuzație care vine cu amenzi de sute sau chiar mii de euro. Până acum, Bianca Censori a scăpat „basma curată”, însă în mediul online a fost intens criticată.

„Este surprinzător că nu a fost arestată. Italia este mult mai conservatoare, în acest caz pe bună dreptate!”, a scris un utilizator, pe rețelele sociale. „Sper că Italia îi va da afară pe amândoi din țară. Nu e nevoie ca acest cuplu să polueze țara”, a scris altul, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/italienii-vor-sa-o-amendeze-pe-sotia-lui-kanye-2293818.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava