Concert pascal
MOPAN Suceava

Georgina Rodriguez a fost aspru criticată de fani, după ce a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care se afla la Sanctuarul din Fatima și purta o ținută destul de provocatoare, notează click.ro.

Soția lui Cristiano Ronaldo nu a făcut o alegere vestimentară tocmai potrivită pentru locul în care se afla, iar fotografiile postate pe contul ei de Instagram i-au înfuriat pe urmăritorii acesteia. Georgina a ales să poarte o rochie mulată pe corp, cu o crăpătură destul de adâncă la spate.

,,Nu trebuie să iei o cameră cu tine în timp ce te rogi și ar trebui să te respecți suficient pe tine și pe biserică și să-ți acoperi corpul”, ,,Nu este o modalitate foarte potrivită de a te poza pentru a-ți arăta fundul și stilul la Biserică”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care vedeta le-a primit de la urmăritorii săi, potrivit sursei citate.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/iubita-lui-ronaldo-criticata-dur-pentru-rochia-2200338.html

Iubita lui Ronaldo, criticată dur pentru rochia purtată la Sanctuarul din Fatima: „Ar trebui să te respecți…”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava