Concert pascal
MOPAN Suceava

După ceremonia de gală a Premiilor Oscar din 2024, Sofia Vergara, faimoasă pentru rolul său în super serialul „Griselda”, a fost prezentă la festivitatea de top organizată de Vanity Fair. Vedeta se bucură de o creștere a notorietății, în special datorită succesului înregistrat cu aceast serial în care joacă rolul unei dintre cele mai mari traficante de droguri din toate timpurile, notează click.ro. Recent, însă artista a postat imagini interzise cardiacilor!

Cu aparițiile sale remarcabile și poziția de jurat în „America are talent”, Sofia Vergara începe să exploreze și partea de antreprenoriat, punându-și propria imagine în centrul atenției. Într-un costum de baie verde atrăgător, care îi evidențiază silueta, Sofia Vergara a anunțat lansarea propriului brand de costume de baie!

La vârsta de 51 de ani, după despărțirea de Joe Manganiello și în contextul unei noi relații de dragoste cu Justin Saliman, Sofia Vergara și-a dezvăluit colecția de costume de baie pentru Walmart, marcând astfel o nouă etapă în colaborarea sa de lungă durată cu gigantul retail, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/sofia-vergara-imagini-interzise-cardiacilor-2347549.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava