Concert pascal
MOPAN Suceava

James Bay este cunoscut pentru faptul că poartă mereu o pălărie şi a mărturisit că cea mai mare teamă a sa este să nu şi-o piardă pe scenă, în timpul unui concert, potrivit contactmusic.com.

Autorul piesei ‘Hold Back The River’ nu a fost văzut niciodată fără pălărie, care acum a devenit o semnătură a sa, fie pe scenă, fie pe covorul roşu.

Într-un interviu recent, James a povestit că a tras o sperietură puternică în clipa în care accesoriul său preferat era să-i cadă de pe cap, în timpul un show pe care l-a susţinut în Brighton, Anglia. El a a povestit, conform ContactMusic: “S-a întâmplat la Wild Life (festival de muzică). Sincer, m-am gândit ‘ar trebui să trec peste şi să cânt în continuare, să nu-mi fac griji’, aş fi arătat ca un star din anii ’80 – cu pletele în vânt. Apoi mi-am închipuit cum ar fi arătat totul, cu pălăria zburând pe la mijlocul piesei şi mi-am zis că nu ar fi tocmai frumos.”

Cântăreţul în vârstă de 25 de ani mai are o frică atunci când cântă – să nu uite în ce oraş se află. “Odată, eram foarte, foarte răcit şi chiar este foarte aiurea să susţii un concert într-o astfel de stare. Eram în Glasgow, apoi în Edinburgh noaptea următoare – şi vă mărturisesc acum, mă simţeam de 10 ori mai rău… Am intrat pe scenă şi am zis: ‘Bună seara Gla… Edinburgh.’ Întreaga mulţime m-a salutat, în afara câtorva persoane din primul rând – ei şi-au dat seama.”, a mai povestit James Bay.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava