Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

James Blunt adoră să susțină show-uri în China, pentru că se simte ‘înalt’. Autorul hit-ului ‘Bonfire Heart’ – care are doar 1,7 metri înălțime – a mărturisit, potrivit contactmusic.com, că ‘se simte mai bine’ atunci când este înconjurat de fanii săi din China, pentru că aceștia sunt mai mici de înlțime ca el, lucru pe care îl întâlnește mai rar.

”Tocmai am susținut un concert în China, m-am simțit minunat. Îmi place foarte mult să susțin show-uri acolo, pentru că în Europa sunt o persoană foarte mică de înălțime, dar acolo sunt înalt, iar acest lucru să mă face să mă simt foarte bine.”, a spus artistul, potrivit sursei citate. Deși se simte foarte bine în China, iar muzica îi este apreciată, faimosul cântăreț a mărturisit că albumul său nu s-a vândut prea bine acolo.

Întrebat dacă este apreciat în China, James Blunt a spus pentru BBC Radio 2: ”Foarte apreciat! Dar, vânzările? Nu, chinezii nu prea cumpără muzică, cred că o singură persoană cumpără albumul și-l dă mai departe prietenilor, pentru că, efectiv, știu fiecare vers al fiecărei piese – lucru care m-a încântat. Am fost foarte recunoscător, dar mă gândeam: ‘Hei, stați așa – am vândut doar un album.’”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava