Janet Jackson şi-a anunţat fanii că este bine, prin intermediul unui mesaj postat pe contul ei de Twitter, potrivit contactmusic.com.

Interpreta melodiei ‘That’s The Way Love Goes’ – care este însărcinată cu primul copil al ei și al soțului său, Wissam Al Mana – a scris pe rețeaua de socializare, conform sursei citate: „Hei, oameni buni… a trecut ceva vreme… dar încă sunt aici, ascult.. vă simt dragostea și rugăciunile. Vă mulțumesc… și să știți că sunt bine.”

Janet – care a anuțat oficial că va deveni mamă, în octombrie – se pare că suferă de grețuri severe. O sursă apropiată vedeti a spus: „Janet este foarte încântată. Este foarte bine. Janet se simte puternică și este foarte fericită că va aduce pe lume un copil. Simte că acesta este unul dintre cele mai bune lucruri care i s-au întâmplat vreodată. Este bine, se odihnește. Este conștientă că pot apărea complicații, dar doctorii spun că totul este în regulă… Se menține, pe cât se poate, sănătoasă pentru ea și copilul ei. Își dorește de foarte mult timp acest copil. Deja se gândește la un nume pentru bebeluș.”

Janet Jackson: "Sunt bine", 4.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava