• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Rapperul Jay Z domină lista nominalizărilor la premiile Grammy 2018 cu albumul ‘4:44’, cu opt menţionări, informează contactmusic.com. Surpriza viitoarei gale, a 60-a, care va avea loc pe 28 ianuarie, la Madison Square Garden, New York: Ed Sheeran, Drake şi Katy Perry nu se regăsesc pe lista nominalizărilor.

Printre categoriile la care a fost nominalizat materialul discografic al lui Jay Z se numără ‘Albumul Anului’ – categorie la care se va ‘lupta’ cu ’24K Magic’ al lui Bruno Mars, ‘Melodrama’ al lui Lorde, ‘Awaken, My Love!’ al lui Childish Gambino şi ‘Damn.’ al lui Kendrick Lamar –  ‘Cântecul Anului’, precum şi ‘Cel Mai Bun Videoclip’.

Kendrick Lamar se mai numără printre artiştii cu multe nominalizări – şapte, la fel şi Bruno Mars – şase, şi Childish Gambino – cu cinci.

Hitul-ul ‘Despacito’, interpretat de Luis Fonsi, Daddy Yankee şi Justin Bieber, a primit trei nominalizări, inclusiv la categoria ‘Cântecul Anului’ – la care va concura cu ‘4:44’, melodia lui Jay Z, ‘Issues’, cântec interpretat de Julia Michael şi ‘That’s What I Like’, piesa lui Bruno Mars.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava