Concert pascal
MOPAN Suceava

O adaptare după musical-ul ‘Cats’ se va filma în această toamnă, scrie contacmusic.com.

Într-un final, după 37 de ani, apreciatul musical ‘Cats’ al lui Andrew Lloyd Webber va avea parte de o ecranizare, iar recenta distribuție anunțată este suficientă pentru a produce nerăbdare. Singurul lucru care ar face ca totul să fie și mai interesant ar fi ca Lin-Manuel Miranda să se alăture proiectului – dar încă mai există speranță.

Încă din relansarea din 2014 a existat un interes pentru a revitaliza această producție fascinantă, iar varianta pentru cinematografe aproape că garantează succesul. Planul de producție este ca filmările pentru ‘Cats’ să înceapă în luna noiembrie, cu o distribuție calificată, care nu ar mai putea suporta îmbunătățiri, conform sursei citate.

Astfel apar: câștigătoarea premiului Oscar, Jennifer Hudson; gazda emisiunii ‘The Late Late Show’, James Corden, într-o o a doua apariție într-un film musical, după ‘Into The Woods’ din anul 2014; veteranul actor Ian McKellen, care poate interpreta cu succes rolurile Old Deuteronomy sau Asparagus; și multipla câștigătoare de premii Grammy, Taylor Swift.

Cea mai intrigantă prezență în distribuție este cu siguranță cea a interpretei pop, Taylor Swift, având în vedere că nu a avut până în prezent un rol important într-un film. Pînă acum a asigurat vocea lui Audrey în ‘The Lorax’ și a avut apariții în ‘Valentine’s Day’ și ‘The Giver’, dar viitorul rol din ‘Cats’ ar putea fi prima ei aventură serioasă în actorie.

Pe lângă acestea, filmul este pe mâini bune cu premiatul Academiei Americane de Film, Tom Hooper (‘The Danish Girl’, ‘The King’s Speech’) în postura de regizor, o a doua astfel de experiență pentru el după ‘Les Misérables’, din anul 2012. Apoi, scenariul îi aparține lui Lee Hall, care a mai scris și pentru filmul ‘Billy Elliot’ și ‘Billy Elliot the Musical Live’.

Având la bază colectia de poezii ‘Old Possum’s Books of Practical Cats’ a lui T.S. Eliot, ‘Cats’ a fost adaptat prima dată într-un musical de scenă de către Andrew Lloyd Webber în 1981, introducând standardul musical ‘Memory’. Pe parcursul anilor a câștigat multiple premii Tony și Laurence Olivier, iar în momentul de față este al patrulea show cu cea mai îndelungată punere în scenă de pe Broadway și și al șaselea de pe West End.

Povestea urmărește tribul de pisici cunoscute sub denumirea de Jellicles a cărui lider, Old Deuteronomy, alege anual din rândul lor o pisică pentru a le conduce în călătoria către misteriosul Heaviside Layer, unde vor renaște pentru o nouă viață. Printre personaje se află pisica obeză Bustopher Jones, pisicile hoațe Mungojerrie și Rumpleteazer, Napoleon din Crime Macavity, și pisica sclipitoare și atrăgătoare Rum Tum Tugger.

Show-ul a avut parte de o revitalizare în anul 2014, cu Nicole Scherzinger în rolul Grizabella, deși audiția este mai familiarizată cu Elaine Paige în pielea personajului, în cadrul filmului apărut în anul 1998. Deși această peliculă a fost mai degrabă realizată pentru a mima producția de teatru decât a fi un film de sine stătător.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava