Concert pascal
MOPAN Suceava

Jennifer Lopez și Shakira au fost protagonistele unui show incendiar la ediția din anul 2020 a faimoasei competiții Super Bowl, de peste ocean. Doi ani mai târziu s-au aflat detalii nebănuite despre prestația celor două artiste, iar Jenny a avut o reacție halucinantă la aflarea veștii că nu va avea scena doar pentru ea, potrivit click.ro.

Jennifer Lopez a dat de pământ cu organizatorii Super Bowl-ului, în ciuda faptului că reprezentația lor a strâns milioane de vizualizări din întreaga lume, iar fanii le-au ridicat în slăvi pentru spectacolul făcut.

Solista a fost extrem de furioasă când a aflat că înalții din NFL au hotărât ca ea să susțină un recital alături de Shakira, iar în documentarul Halftime, care a avut debutul pe Netflix în urmă cu dor câteva zile, a fost surprinsă în timp ce se plângea. În timpul unei scene de la repetiții, Jennifer încerca se planifice reprezentația, alături de regizorul muzical Kim Burse, însă a răbufnit, la un moment dat, după ce timpul pe care ea și Shakira aveau să îl împartă, pe aceeași scenă, a fost înjumătățit.

Nici Shakira nu s-a lăsat mai prejos, mai ales după ce organizatorii au decis să combine piesele celor două și să facă un fel de colaj, dar s-a arătat mai mult îngrijorată decât nervoasă, spre deosebire de Jennifer Lopez, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/jennifer-lopez-a-explodat-inainte-de-super-bowl-637941.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava