Concert pascal
MOPAN Suceava

Jennifer Lopez a lansat, miercuri, 4 iulie, o nouă piesă în spaniolă – ‘Ni Tu Ni Yo’, informează contactmusic.com. Melodia este este un featuring cu duo-ul cubanez Gente De Zona.

Cântăreaţa – care are o relaţie cu Alex Rodriguez  – a cântat pentru prima dată cântecul, live, miercuri, chiar de Ziua Naţională a S.U.A. Anunţându-şi piesa, prima din ultimul an, pe Instagram, J Lo a scris: „#NiTuNiYo poate fi downloadată de peste tot acum! #NuevaMusica #VamosABaliar.”

Piesa va fi inclusă pe noul album al vedetei, care se aşteaptă să fie lansat în septembrie şi să fie produs de Marc Anthony. Artista declara în octombrie 2016 că nu s-a gândit niciodată să înregistreze un nou album în limba spaniolă fără să-l aibă pe fostul ei soț ca producător.

J Lo a dat lovitura cu ultimul ei material discografic de acest gen, în 2007, intitulat ‘Como Ama una Mujer’, material pe care Marc l-a produs. La sfârşitul anului trecut, cei doi au anunțat că vor colabora din nou, la o continuare a discului din 2007, potrivit contactmusic.com. Veștile nu au surprins foarte tare fanii celor două vedete, pentru că Marc și J Lo, care au divorțat în 2008, au rămas prienteni buni, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună, gemenii în vârstă de opt ani Emme și Max. Într-un interviu Jennifer a mărturisit că Marc Anthony a sprijinit-o mereu în carieră și că nu a intenționat niciodată să scoată un nou album în limba spaniolă fără implicarea fostului ei soț. „Sunt foarte entuziasmată.”, a spus ea pentru revista People en Espanol. „Am lucrat la ultimul meu album în limba spaniolă împreună. Nu îmi pot imagina să îl fac fără el. Va fi foarte tare.”, a adăugat Jennifer Lopez

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava