Concert pascal
MOPAN Suceava

Jennifer Lopez şi Marc Anthony s-au sărutat pe scenăJennifer Lopez şi fostul ei soţ, Marc Anthony, s-au sărutat pe scena Latin Grammy Awards, după ce cântăreaţa i-a înmânat muzicianului premiul ‘Person of the Year’, potrivit contactmusic.com.

Cei doi – care au împreună doi copii, gemenii Max şi Emme, în vârstă de opt ani, şi care au fost căsătoriţi timp de 10 ani, înainte de a se despărţi în 2014 – au uimit publicul prezent la evenimentul care a avut loc în Las Vegas, la T-Mobile Arena. „Marc este o legendă în viaţă. Este magic şi este un adevărat artist, care dăruieşte piese clasice, nemuritoare. El va însemna mereu foarte multe pentru mine.”, a spus Jennifer Lopez.

La începutul lunii octombrie, cei doi au anunțat că vor colabora la o continuare a discului din 2007 al lui Jennifer Lopez, ‘Como Ama una Mujer’. Veștile nu au surprins foarte tare fanii celor două vedete, pentru că Marc și J Lo, care au divorțat în 2008, au rămas prienteni buni, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună, gemenii în vârstă de opt ani Emme și Max.
În cadrul unui interviu, vorbind despre noul ei proiect, Jennifer a mărturisit că Marc Anthony a sprijinit-o mereu în carieră și că nu a intenționat niciodată să scoată un nou album în limba spaniolă fără implicarea fostului ei soț. „Sunt foarte entuziasmată.”, a spus ea pentru revista People en Espanol. „Am lucrat la ultimul meu album în limba spaniolă împreună. Nu îmi pot imagina să îl fac fără el. Va fi foarte tare.”, a adăugat Jennifer Lopez.
Noul album al cântăreței este programat să apară în 2017.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava