• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Jennifer Lopez şi Marc Anthony s-au reunit, luni, pentru a sărbători aniversarea celor doi copii ai lor, gemenii Max şi Emme. Cântăreaţa în vârstă de 47 de ani şi fostul ei soţ, în vârstă de 48 de ani, au sărbătorit luni, împlinirea vârstei de nouă ani a copiilor lor, împreună cu actriţa Leah Remini şi soţul acesteia, Angelo Pagan. Leah a postat pe Instagram o fotografie cu toţi patru şi a scris, potrivit contactmusic.com: „Celebrând împlinirea vârstei de 9 ani a lui Max şi Emme @jlo @marcanthony @therealangelopagan #familia #memories #friendship (sic).”

În altă ordine de idei, frumoasa brunetă – care s-a despărţit de Marc în 2011, după şapte ani de căsătorie – are o relaţie bună cu fostul ei. Cei doi au rămas prieteni după divorţ şi, mai mult, recent au anunţat, fără să dea prea multe detalii însă, că lucrează împreună la un album în limba spaniolă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava