• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cântăreața Jennifer Lopez a pus punct relației de doi ani cu Casper Smart, după o ceartă destul de urâtă care a avut loc între ei la începutul acestei luni, informează showbizspy.com.

”L-a dat afară din casă.”, a declarat o sursă a propiată vedetei.
”S-au certat destul de puternic. Nu l-a lăsat să ia nimic din ceea ce era a lui. I-a spus: ‘Ai venit cu nimic, pleci cu nimic’. Ea a știut de la început că această relație nu va dura o veșnicie… a fost o alinare pentru ea, după despărțirea de Marc Anthony, și a făcut-o să se simtă tânără și energică cât a durat idila lor, dar nici ea nu dorea să rămână cu el toată viața.”, a mai apus aceeași sursă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava