Concert pascal
MOPAN Suceava

Jennifer Lopez visează să se căsătorească „într-o biserică, îmbrăcată într-o rochie mare de mireasă”, chiar dacă nu are, momentan, planuri de nuntă cu iubitul ei, Casper Smart, potrivit conactmusic.com.

Vedeta pop are o relație cu dansatorul Casper Smart din 2011. De-a lungul timpului s-au despărțit de mai multe ori. Și-au reluat relația amoroasă de Anul Nou, petrecând împreună în Miami, Florida.

Jennifer, care are doi copii împreună cu cel de-al treilea fost soț al ei, Marc Anthony, gemenii Max și Emme, a mărturisit în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres că este mai fericită ca niciodată cu Casper, însă nu plănuiește să se căsătorească cu el în viitorul apropiat. Ea a spus, potrivit ContactMusic, când gazda emisiunii a întrebat-o despre o posibilă a patra nuntă: „Nicio nuntă! Nu vine nicio nuntă… pe cuvântul meu!”.

Însă, asta nu înseamnă că Jennifer, în vârstă de 46 de ani, nu visează să se așeze la casa ei. Artista a mai spus, potrivit sursei citate: „Sunt fericită acum, petru că simt că pot fi fericită chiar dacă mă aflu într-o relație sau nu. O persoană poate contribui la fericirea ta, dar nu în mâinile persoanei respective stă fericirea ta. Trebuie să pot să fiu fericită pe cont propriu. Este o lecție pe care am învățat-o. Am avut iubiți minunați și sunt sigură că o să mai am.”

Întrebată dacă vrea să devină soție din nou în viitor, J Lo a spus: „Poate. Ador să mă căsătoresc! Îmi doresc foarte mult să mă căsătoresc într-o biserică, îmbrăcată într-o rochie mare de mireasă.”

Jennifer s-a căsătorit cu Marc în cadrul unei ceremonii private care a avut loc la vila din Beverly Hills a artistei, în 2004. Cei doi au divorțat în vara lui 2011. De asemenea, Jennifer Lopez a mai fost căsătorită cu cu chelnerul Ojani Noa și cu dansatorul Cris Judd.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava