• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cântăreața britanică Jessie J a surprins o fană în timpul unui concert din Elveția învitând-o pe scenă pentru a interpreta o piesă în duet, notează contactmusic.com. Starul pop, care a avut cea mai recentă apariție din turneul ´Sweet Talker´ în Zurich, a reperat o fată de 11 ani în primul rând al audienței și a rugat-o să i se alăture pe scenă. Tânăra, pe nume Zoe, a apărut anterior în show-ul TV german de talente ´The Voice Kids´ și a cântat piesa lui Jessie J, ´Masterpiece´, în fața juriului.

Artista a postat o fotografie cu duetul realizat cu fana pe Instagram, comentând că a fost ˝uimită˝ de vocea lui Zoe, conform sursei citate. Ea a scris: ˝Mereu vorbesc cu publicul. Am observat-o pe această fetiță în primul rând zâmbind. Am întrebat-o cum se numește. Mi-a zis că ´Zoe´ și am întrebat-o câți ani are, iar ea a spus ´11´… Atunci am spus: ´Stai așa! Nu ești fetița care a cântat ´Masterpiece´ la The Voice Kids în Germania?´ A confirmat și și-a acoperit fața cu mâinile.˝

˝Am invitat-o pe scenă pentru a cânta ´Masterpiece´ cu mine. Am spus-o pe scenă și o spun din nou: ´Jos pălăria pentru cel mai profesionist, înălțător din punct de vedere vocal, neplănuit duet pe care l-am făcut vreodată!´ Serios! La 11 ani a cântat melodia cu ușurință și am fost uimită… Zoe, îți mulțumesc pentru că ai realizat show-ul de aseară pentru mine. Ai strălucit atât de tare. Sunt atât de mândră de tine!!˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava