Concert pascal
MOPAN Suceava

Legendara Joan Collins din serialul ”Dinastia” a împlinit 87 de ani la 23 mai. Soțul ei Percy Gibson, de 55 de ani, i-a organizat o petrecere surpriză și i-a descrețit fruntea pentru că evenimentul a avut loc în timpul carantinei, fără invitați. La cei 87 de ani ai ei, Collins arată senzațional și susține că vrea să trăiască până la 100, notează click.ro.

Joan Collins a recunoscut într-un interviu acordat The Mirror că ”toată viața ei a fost răsfățată de bărbați”. Din 2002 și până în prezent, Percy Gibson îi face toate poftele. Cei doi se iubesc ca în prima zi și deși sunt închiși în casa lor din Londra de mai bine de trei luni, nu se satură unul de celălalt. Percy i-a comandat online cadourile de ziua ei și a avut grijă să i le dea înainte de miezul nopții. Știa că lui Joan îi plac bijuteriile și a avut grijă să îi facă o surpriză suficient de costisitoare. Joan Collins a explicat că vrea să trăiască până la 100 de ani, exact ca Olivia de Havilland, care a interpretat-o pe Melania, din ”Pe aripile vântului”, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/joan-collins-implinit-87-de-ani-si-arata-senzational-care-ii-sunt-secretele

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava