Concert pascal
MOPAN Suceava

Kate Middleton, care face parte din familia regală britanică de mai bine de 11 ani, se ocupă în prezent de nenumărate activități din sfera caritabilă. Dar, viitorea regină a Marii Britanii nu a fost mereu atât de „norocoasă”, notează click.ro.

Înainte să devină prințesă, Kate Middleton a avut, însă, mai multe joburi comune, unele mai bine plătite, altele mai prost. Unul dintre foștii ei subalterni au dat-o de gol.

La fel ca mulți tineri, Kate muncit din greu în adolescență și studenție pentru a avea banii ei. Ea a fost, la un moment dat, șef de punte la complexul Ocean Village Marina din Southampton. A lucrat pe acest post timp de 4 luni, iar unul dintre foștii ei subalterni, Cal Tomlinson, a dezvăluit cum era Kate în acea perioadă. „Era o muncă istovitoare. Kate a muncit din greu, dar era o adevărată profesionistă. S-a integrat perfect, deși ieșea în evidență pentru că era foarte frumoasă. Vorbea bine, era foarte atrăgătoare și avea un aer aparte. Era competentă și încrezătoare, dar foarte modestă. Era politicoasă și respectuoasă cu oricine interacționa cu ea. Și nu purta niciodată machiaj, era frumoasă naturală”, i-a povestit el scriitoarei Katie Nicholl, autoarea cărții „Kate: The Future Queen”, potrivit sursei citate.

În studenție Kate a fost ospătăriță.

Citește articolul complet, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/job-ul-secret-pe-care-l-a-avut-kate-middleton-in-2265737.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava