Concert pascal
MOPAN Suceava

Johnny Depp și Dior își continuă parteneriatul, dar la un preț ridicat, cel mai mare din istoria companiei. Actorul din Pirații din Caraibe a semnat un contract de peste 20 de milioane de dolari cu Dior, scrie People.

Contractul, numit în presă ‘o mega afacere’, este cea mai mare afacere de parfumuri pentru bărbați din istorie, potrivit unui raport al Variety. Valoarea contractului o depășește cu mult pe cea dintre Dior și Robert Pattison, semnat cu mai bine de 10 ani în urmă și care a fost de 12 milioane de dolari.

Johnny Depp colaborează cu brandul de parfumuri din 2015 chiar și după ce Dior s-a confruntat cu reacții adverse când actorul se afla în mijlocul unor probleme legale, notează click.ro.

Potrivit revistei americane, reprezentanţii casei franceze şi cei ai starului hollywoodian nu au dat curs deocamdată invitaţiei de a face declaraţii pe această temă.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/actualitate/international/johnny-depp-da-lovitura-a-obtinut-cel-mai-mare-2267044.html

Johnny Depp dă lovitura. A obținut cel mai mare contract pentru parfumuri de bărbați semnat vreodată, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava