Concert pascal
MOPAN Suceava

Nu a fost găsită încă o modalitate de susţinere de susţinere a handbalului sucevean, însă deocamdată jucătorii şi staff-ul tehnic au încredere că lucrurile se vor rezolva. Situaţia este incertă de o bucată cam lungă de timp şi dacă lucrurile vor mai „tărăgăna” mult atunci Suceava este în pericol de a-şi pierde cea mai performantă echipă de club.
Nu suntem avizaţi în legătură cu diferitele sisteme sau asociaţii pentru finanţarea unei ramuri sau formaţii sportive, dar un singur lucru putem să-l spunem. Aşa cum s-au descurcat şi se descurcă alte oraşe şi judeţe din România, cred că şi Suceava poate să se descurce la rândul ei, potenţialul oraşului şi judeţului fiind peste alte localităţi sau judeţe din ţară.
Este păcat de pierdut un lucru bun, o echipă care ne-a adus glorie şi care a făcut ca numele Sucevei să fie auzit în locuri în care oamenii nici nu ştiau unde e România pe hartă. Cei care pot, trebuie să ajute echipa de handbal masculin CSU Suceava pentru că merită.
Antrenorul grupării sucevene, Răzvan Bernicu este încrezator că autorităţile locale vor găsi în cel mai scurt timp şi un cadru legal de finanţare a echipei.
“Deocamdată nu este afectată atmosfera din vestiar. Suntem cu banii la zi şi am încredere că lucrurile se vor rezolva până la urmă. Primordial este să se găsească o soluţie ca acel proiect de finanţare să fie legal. Eu am încredere că se va realiza şi este important ca toţi factorii locali de decizie să fie alături de echipă”, a declarat antrenorul de la CSU Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava