MOPAN Suceava

Guvernul României a aprobat miercuri alocarea unei sume de 1,941 milioane de lei pentru combaterea efectelor inundațiilor de anul acesta din județul Suceava. Prin hotărârea adoptată astăzi Guvernul a decis să sprijine autoritățile locale din 25 de județe vor fi sprijinite să finanțeze lucrările de refacere a infrastructurii locale afectate ca urmare a calamităților naturale produse de inundațiile din acest an.

Fondurile sunt destinate refacerii infrastructurii hidrotehnice, terasamentelor și malurilor de apărare, structurii drumurilor județene, comunale, a podurilor, podețelor și digurilor din localitățile afectate de inundațiile și alunecările de teren produse în acest an. Pagubele au fost estimate în baza evaluărilor detaliate făcute de către autoritățile administrației publice locale, Inspectoratele pentru Situații de Urgență și de către Instituțiile prefectului din județele afectate de inundații în cursul lunilor iunie, iulie și august și transmise, spre centralizare, Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Îîn perioada următoare urmează să fie anunțat și modul în care suma de 1,941 milioane de lei alocată județului Suceava va fi împărțită localităților afectate de inundațiile de anul acesta.

La începutul lunii iulie a.c., Guvernul României a mai aprobat alocarea unei sume de 29,69 milioane de lei, tot pentru refacerea infrastructurii afectate de inundațiile de anul acesta, din perioada mai-iunie 2016. Suma a fost alocată pentru 70 de localități sucevene și pentru Consiliul Județean.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava