Comenzi MOPAN Suceava

Kanye West a mărturisit într-un interviu recent că se gândeste „tot timpul” să îşi pună capăt zilelor.

Rapperul în vârstă de 41 de ani – care este căsătorit cu starleta TV Kim Kardashian West – a suferit o cădere nervoasă în 2016, iar acum a dezvăluit că mai mereu are gânduri suicidale. „Mă gândesc să mă sinucid tot timpul. Asta este mereu o opţiune. După cum a spus Louis C.K: ‘Merg după manual. Cântăresc toate variantele.’”, a spus Kanye West, potrivit contactmusic.com.

Într-un intrerviu pentru ziarul New York Times, autorul hit-ului ‘Famous’ a spus: „Pur şi simplu am această chestie, nu am făcut-o, dar mă gândesc mereu la ea. Dar dacă nu m-aş gândi mereu la asta, poate că ar fi mai multe şanse să se întâmple.”

În altă ordine de idei, Kanye West a dezvăluit, în aprilie, că va scrie o carte de filosofie intitulată ‘Brak the Simulation’, în care va explora diferite concepte ale timpului, potrivit contactmusic.com.

Rapper-ul în vârstă de 40 de ani – care are trei copii împreună cu soţia sa, Kim Kardashian, pe North, în vârstă de patru ani, Saint, în vârstă de doi ani, şi Chicago, în vârstă de cinci luni – a spus, conform sursei citate: „Am acest nou concept pe care îl tot ‘sap’. Scriu o carte filosofică acum numită ‘Break The Simulation’. Şi am această filosofie – ori mai bine să spunem, am acest concept, pentru că pare prea mult spus filosofie. Am aceste idei despre fotografi – despre oameni obsedaţi de fotografie – acestea te transportă din prezent în trecut sau te duc în viitor. Fotografiile pot fi folosite ca documente, dar de cele mai multe ori pun stăpânire pe oameni. Unele persoane se agaţă prea mult de amintiri. Oamenii vor mereu să audă istoria a ceva, lucru important, dar cred că se dă, totuşi, prea multă importanţă istoriei.”

Decizia lui Kanye de a scrie o carte vine după ce deja a făcut furori în industria muzicii, dar şi în industria modei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava