Concert pascal
MOPAN Suceava

Inevitabilul s-a produs. Despărţirea dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav a fost anunţată amiabil, însă acum relaţia dintre cei doi stă pe un butoi de pulbere. O sursă din anturajul celor doi a făcut dezvăluiri importante pentru Click!: ”Victor nu are grijă de Sofia, în plus, nu și-o permite financiar”!

Despărțirea lor părea să fie extrem de amiabilă, lipsa comunicării dintre ei fiind principalul motiv invocat. Bianca Drăgușanu (36 de ani) și Victor Slav (38 de ani) au anunțat săptămâna trecută că nu mai formează un cuplu de ceva timp, preferând să rămână doar colegi la Kanal D, unde amândoi prezintă câte o emisiune. În privința fetiței s-au înțeles să aibă amândoi grijă de ea, iar tăticul să o vadă și să petreacă timp cu micuţa oricând își dorește. Însă, iată că deși lucrurile păreau să fie pe pace, abia acum explodează bomba și iese la suprafață adevăratul motivul pentru care cei porecliţi Barbie și Ken de România și-au spus ”adio”. Este același pe care Bianca i-l reproșează și-n prezent, și anume că Victor își neglijează copilul și preferă să-și umfle mușchii la sală, decât să stea cu Sofia Natalia, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/inceput-scandalul-victor-nu-are-grija-de-sofia-si-nu-si-o-permite-financiar

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava