Concert pascal
MOPAN Suceava

Kanye West (46 de ani) și soția lui, Bianca Censori (29 de ani), nu se dezmint! Zilele trecute, ei au oferit cea mai bizară apariție publică, în Los Angeles. Modelul australian a fost îmbrăcat într-o pelerină transparentă din plastic, pe dedesubtul căreia a fost complet goală, potrivit click.ro.

Ținuta vestimentară, dacă se poate numi așa, a arătat precum un sac de gunoi. La rândul său, rapperul american a purtat o mască neagră pe față și o pelerină de stofă, de culoare verde. Kanye și Bianca sunt deja cunoscuți pentru stilul lor excentric și au creat controverse pe oriunde s-au dus. Vara trecută, italienii s-au supărat pe ținutele sumare purtate de Censori în țara catolică și au creat petiții online, unde au cerut poliției să o amendeze. Conform apropiaților cuplului, Kanye West este cel care îi alege ținutele superbei șatene. Artistul și modelul s-au căsătorit în decembrie 2022, într-o ceremonie secretă, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/kanye-west-si-a-imbracat-sotia-intr-un-sac-de-2338062.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava